BİLALOĞLU HARİCİYECİLER İLKOKULU
BİLALOĞLU KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ AŞAĞI KÜME EVLERİ BILALOĞLO HARICIYE ILKOKULU BLOK NO 37 MERKEZ / BİNGÖL

VİZYON

Bilaloğlu İlkokulu olarak biz istiyoruz ki; Öğrencilerimiz bedenen, zihnen, ahlaken ve ruhen dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişsin.Öğrencilerimiz topluma karşı sorumluluk duygusuna, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip olsun.Öğrencilerimiz sevgi ve hoşgörü iklimini soluyan, herkesle diyaloğa açık, duygu ve düşüncelerini ifade edebilen bir insan olarak yetişsin.Öğrencilerimiz ilgi, istek, yetenek ve yaşlarına uygun becerileri kazanarak bir üst öğretim kurumuna hazırlansın ve girdiği sınavlarda en üst dereceleri alsın.Öğrencilerimiz Türkçeyi çok iyi kullanmakla birlikte ezberci olarak değil anlayarak öğrenen, öğrenmeyi öğrenmiş, aktif ve üretken, eleştirel bakışın yanında çözüm üretebilen, kendine güveni gelişmiş, hayata hazır insanlar olarak yetişsin.

MİSYON

Misyonumuz; Geleceği bugünden yaşayarak ilköğretim kurumları arasında seçkin bir yer kazanmak ve ülkemizde eğitim ve öğretimin Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri ile evrensel değerler doğrultusunda gerçekleşmesine katkıda bulunarak bu konuda örnek ve önder bir kurum olmaktır. Öğrencilerini, Atatürk ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine, anayasada ifade edilen Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletin hizmetinde kullanmayı hedefleyen yurttaşlar olarak yetiştirmektir. Bu doğrultuda ülkemizdeki çağdaş eğitimin ve öğretimin gerçekleşmesi; kültürel ve bilimsel çalışmalara ortam hazırlayarak Türk gençliğinin gelecek zamanlara hazırlanması ile görevliyiz.

Öğretim Şekli :Birleştirilmiş Sınıf Tam Gün

Birleştirilmiş Sınıf Tam Gün